2014.
aug.
 28.  
Norbert Lammert és Kövér László közös közleménye a totalitárius rendszerek áldozatainak emléknapja alkalmából
   
 
 
2014.
aug.
 26.  
Az egész nemzetet előbbre vitték a polgári körök
Nemcsak a Fidesz politikai közösségét, hanem az egész nemzet életét is előbbre vitte a polgári körök mozgalma és az ennek otthonául szolgáló Polgárok Háza - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke kedden Budapesten, a Polgárok Háza megnyitásának 10. évfordulója alkalmából rendezett évadnyitó esten.
   
 
 
2014.
aug.
 23.  
A tető már a fejünk fölött van
Interjú a Fehér Megyei Hírlapban
Kövér László házelnök az alkotmányról, a nemzetfogyásról és az Európai Unióról
   
 
 
2014.
aug.
 14.  
Ez a nagyság átka
Interjú a Heti Válasz című lapban
Világosan kell fogalmaznunk, ha azt látjuk, ég a ház! – válaszolja Kövér László arra a kérdésre, lehetett volna-e megfontoltabb a kormányfő tusnádfürdői előadása. A házelnök a liberális demokrácia válságán túl beszél a változatlan Soros György változó megítéléséről, a Fideszen belüli érdekellentétekről, valamint a Szabadság téri emlékmű felállításának tanulságairól. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.
   
 
 
2014.
júl.
 28.  
Jövője csak a keresztény erkölcsön alapuló Európának van
Az Országgyűlés elnöke hétfő este a Magyar Állami Operaházban az első világháború kitörésének századik évfordulója alkalmából, Fegyverek közt hallgatnak a múzsák címmel tartott állami megemlékezésen beszélt.
   
 
 
2014.
júl.
 17.  
Egyetemistákkal, főiskolásokkal találkozott Kövér László
A felsőoktatásról, a jogi képzésről, az autonómiáról szólt egyebek mellett Kövér László az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) a Miskolci Egyetemvárosban csütörtökön egy kötetlen beszélgetésen mintegy száz egyetemista, főiskolás előtt.
   
 
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Következő Utolsó
 

Antall-kormány   Alaptörvény   értelmiség MSZP   rendszerváltás   Fidesz története Nemzeti összetartozás   Orbán Viktor Magyar Gárda   házelnök   titkosszolgálat LMP    Polgári összefogás   külhoni magyarság önmagáról   SZDSZ   válság   Pápa   Jobbik


Szabadszavas keresés