2014.
júl.
 17.  
Egyetemistákkal, főiskolásokkal találkozott Kövér László
A felsőoktatásról, a jogi képzésről, az autonómiáról szólt egyebek mellett Kövér László az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) a Miskolci Egyetemvárosban csütörtökön egy kötetlen beszélgetésen mintegy száz egyetemista, főiskolás előtt.
   
 
 
2014.
júl.
 15.  
TÉRképek
Wachsler Tamás fotókiállításával nyílt meg az Országház új Látogatóközpontjának kiállítótere
   
 
 
2014.
júl.
 12.  
A szabadság soha nem pénzből, mindig hitből lesz
A hit megtartó erejéről beszélt egyebek mellett Kövér László szombaton Jászapátiban, a Jászok Világtalálkozóján, ahol az Országgyűlés elnöke azt is hangsúlyozta, hogy szabadság soha nem pénzből, hanem mindig hitből lesz.
   
 
 
2014.
júl.
 10.  
Martosi Szabadegyetem - A nemzetegyesítésről beszélt Kövér László és Berényi József
A nemzetegyesítés folyamatának következő lépései, a külhoni magyar közösségek autonómiatörekvései, illetve az elmúlt egy év és az ősszel tartandó szlovákiai helyhatósági választások voltak a központi témái a 2. Martosi Szabadegyetem csúcsfórumának, amelyet Kövér László házelnök és Berényi József, a Magyar Közösség Pártjának (MKP) elnöke tartott csütörtökön, a felvidéki magyarság legnagyobb nyári rendezvényének második napján.
   
 
 
2014.
júl.
 10.  
Az autonómia a nemzeti megmaradás eszköze
Interjú Kövér Lászlóval a Siker & Autonómia című lapban
   
 
 
2014.
júl.
 10.  
Önkormányzat 2014: Megismételhető a 2006-os és 2010-es siker
Interjú Kövér Lászlóval a Magyar Hírlapban
   
 
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Következő Utolsó
 

Antall-kormány   Alaptörvény   értelmiség MSZP   rendszerváltás   Fidesz története Nemzeti összetartozás   Orbán Viktor Magyar Gárda   házelnök   titkosszolgálat LMP    Polgári összefogás   külhoni magyarság önmagáról   SZDSZ   válság   Pápa   Jobbik


Szabadszavas keresés